ایران سلام

باید فکری به حال اهلی کردن آدمها بکنیم. اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن و این تنها راه رسیدن به خداست ...

ایران سلام

باید فکری به حال اهلی کردن آدمها بکنیم. اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن و این تنها راه رسیدن به خداست ...

مجلس به دنبال دست‌های پشت پرده در برکناری وزیر بهداشت

آقا بیاید یه بند به شرح وظایف مجلس محترم اضافه کنیم 

 

نماینده ملایر، دست‌های پشت پرده را عامل برکناری وزیر بهداشت دانسته و می‌گوید: رئیس قوه مجریه، باید درباره این عزل ناگهانی در چهارچوب قانون به مردم توضیح دهد؛ اما محمدعلی پورمختار، رئیس کمیسیون اصل نود، دلیل متفاوتی را سبب برکناری تنها وزیر زن دولت برمی‌شمارد 

باز هم به مانند همیشه، رئیس جمهور، یکی از همکاران خود در کابینه را برکنار کرد؛ امری که هر چند جزو اختیارات رئیس جمهور است، ولی با واکنش‌های جدی از سوی نمایندگان مجلس روبه‌رو شد.


به گزارش «تابناک»، نمایندگانی همچون غلامعلی حداد عادل، سید شریف حسینی، عبدالرضا مصری و جواد جهانگیرزاده و بسیاری دیگر به برکناری وزیر بهداشت، زمان برکناری، نحوه برکناری و دلایل برکناری او، به محمود احمدی‌نژاد انتقاد کرده‌اند.

بنا بر این گزارش، عبدالکریم رجبی، عضو کمیسیون اقتصادی گفت: ریاست محترم جمهور، کاملا غیرمنتظره، وزیر بهداشت و درمان را برکنار کردند. ما از ماجرای پشت پرده و مسائل پنهانی این مسأله خبر نداریم، ولی گمان می‌کنم تنها نکته‌ای که اکنون با توجه به شرایط جامعه، می‌توان به آن اشاره کرد، مشکلات ارزی است که این اواخر ما در حوزه تهیه واردات دارو و لوازم پزشکی داشتیم که با توجه به این مشکل، وزیر محترم بهداشت، به ‌شدت پیگیر این موضوع بود و همه نمایندگان مجلس، مردم و نیز همه دست‌اندرکاران حوزه بهداشت و درمان و همکارانشان در حوزه پیگیری از ایشان رضایت کامل داشتند.

به باور من، صلاح نبود که در این شرایط، چنین عزلی رخ می‌داد. کسی که جانشین منصوب می‌شود، به ‌دلیل فرصت کمی که تا پایان دولت دهم دارد، نمی‌تواند در این حوزه کار خاصی انجام دهد و تحولی ایجاد کند. به همین دلیل، بهتر بود که‌‌ همان وزیر پیشین سر کار می‌ماند و این بر پایه وعده‌هایی بود که هم ریاست محترم جمهور و هم معاون اول ایشان در سخنان و مصاحبه‌های چند روز گذشته خود داشتند. آن‌ها درباره شایعه برکناری خانم وزیر گفته بودند تا هنگامی که دولت دهم به پایان نرسیده است، وزیر بهداشت به قوت خود باقی می‌ماند و این خلف وعده شد.

سید علی طاهری، نماینده مردم گرگان و آق‌قلا، که از حامیان مجلسی رئیس جمهور به شمار می‌رود، در پاسخ به این که «به نظر شما، دلیل برکناری وزیر بهداشت چه بوده است؟» می‌گوید: ما که نمی‌توانیم ذهن آقای احمدی‌نژاد را بخوانیم، ولی احتمال می‌دهیم یکی از دلایل مهمی که منجر به این کار شد، اعتراض خانم دستجردی به کم توجهی بانک مرکزی برای پرداخت ارز داروهایی که از خارج وارد می‌شود و مصرف آن برای برخی از بیماران حیاتی بود، مربوط می‌شد که به تازگی شدت گرفته بود. به ‌نظر من، ارز در نظر گرفته شده برای کالاهای غیرضروری و عزل و انتصابات اخیر، از دلایل اصلی به شمار می‌رود.

محمدعلی پورمختار، رئیس کمیسیون اصل نود دلیل متفاوتی را سبب برکناری تنها وزیر زن دولت برمی‌شمارد و به خبرنگار ما می‌گوید: یکی از دلایل برکناری وزیر بهداشت مخالفت با استعفای آقای باقری لاریجانی است. وزیر بهداشت در پاسخ به استعفای رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفته است که با وجود فشارهای وارده از جانب مدیریت اجرایی کشور برای تغییر ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران آن را به مصلحت نظام سلامت نمی‌دانم و همین موضوع نشان می‌دهد که کارکرد آقای باقری لاریجانی، در پیشرفت نظام سلامت قابل توجه بوده است. دولت باید دلایل خود را برای این جابجایی‌ها مطرح کند، چراکه این تغییرات در ایام انتخابات ذهنیتی منفی در فضای سیاسی کشور ایجاد می‌کند.

احمد آریایی‌نژاد، نماینده ملایر دست‌های پشت پرده را عامل برکناری وزیر بهداشت دانسته و می‌گوید: رئیس قوه مجریه باید در باره این عزل ناگهانی، در چهارچوب قانون به مردم توضیح دهد. اگر مسئولان با کارهای خود، آرامش کشور را بر هم زنند، باید پاسخگوی مردم باشند و بر این اساس رئیس‌جمهور که با رأی مردم برگزیده می‌شود، باید در مقابل ملت پاسخگو باشد.

البته چندی قبل بحث‌هایی بر سر عزل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سوی رئیس‌جمهور مطرح شد که مجلس و کمیسیون بهداشت و درمان از وزیر دفاع کرده و تلاش کردند که این کار انجام نشود اما به‌نظر می‌رسد اواخر عمر هر دولتی، کسانی که یار غار دولت نیستند، زمینه برای عزل آن‌ها فراهم می‌شود. مسائلی پشت پرده وجود دارد اما این‌که در هیات دولت چه می‌گذرد، ما از آن بی‌خبر هستیم.

این نمایندگان تنها شمار معدودی هستند که نسبت به برکناری وزیر بهداشت و درمان انتقاد کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود با بازگشایی مجلس و به ویژه به هنگام کسب رأی اعتماد برای وزیر جدید نمایندگان انتقادات بیشتری متوجه دولت و رئیس آن خواهد کنند، اما پرسشی که این اواخر در فضای سیاسی کشور مطرح شده این است که اعتراضات بی‌سرانجام و بی‌اثر نمایندگان چه ثمری برای مردم دارد؟ آیا این اعتراضات لفظی توانسته رئیس جمهور محترم را از حاشیه سازی برحذر دارد؟
 
 
خوب برادران محترم حق دارند وقتی قرار باشه یکی از برادر ها از ریاست دانشگاه برکنار بشه اون یکی برادر به خونخواهی بلند میشه سرکار خانم وزیر جایی نوشته بودند به صلاح نیست نسبت به استعفاء آقای دکتر موافقت شود  تا جایی که ذهن بنده جواب میده آقای دکتر تقریبا هشت سال ریاست دانشگاه رو بر عهده داشتند اگه قرار بود کار خاصی انجام بشه تو این سال ها میشد حالا چرا با نظر رئیس جمهور سرکار خانم وزیر مخالفت کردند الله اعلم 
قابل توجه مجلسی های عزیز به نظر من مجلسی که از 30 روز ماه 15 روزش تعطیل در هفته هم 3 روز جلسه دارند که یک روزشم رو غیر علنی میکنن مردم صداشونو نشوند آخه ما نامحرمیم ؟! اون دو روز باقی مونده هم با نیم ساعت تاخیر شروع میشه و از اول شروع جلسه هم آقایون یکی پس از دیگری شروع میکنن به تمجید و تعریف و . . . برای مسئولین نظام خداو کیلی نطق نمایندگانو ببینید مثلا 10 دقیقه زمان دارند برای گفتن مشکلات و مسائل مهم مملکتی و حوزه انتخابیشون 8 دقیقشو شروع میکنن به قرآن خوندن و پا بوسی مقامات و . . . روسا تازه تا میان برن سره اصل مطلب هیت رییسه محترم داد میزنه آقا جان وقتتون تموم شد اما یکبار بهشون نمیگه بجای 8 دقیقه تعریف و تمجید بی خودی چرا حرف حسابتونو نمیزنید ؟ باقی ساعات و روزها هم مشغول نقطه ضعف پیدا کردن از دولت ، بابا به پیغمبر این دلسوزی برای  مردم نیست بابا یکی بیاد به این نماینده های محترم بگه مردم به امیدی به شما رای دادند یه سر بیاید دفاتر آقایان در استان ها و شهرستان ها ببینید مشکل مردم چیه دلیل مراجعه شون به دفتر آقایان چیه خواهشا بیاید بجای جوسازی غیراخلاقی این دولت رو حمایت کنید تا این چند ماه باقیمانده کارشو به نحو احسن انجام بده مگه قول ندادید تمام سعی اتون رو میکنید جهت رفع مشکلات مردم پس کو...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد